girls-with-guns-

Girls With Guns

Girls With Guns – Jungle Heat

Girls With Guns – Jungle Heat -pelissä pääset kunnon toiminnan keskelle 4 hemaisevan naisen kanssa! Nämä naiset eivät pelkää vaaraa ja kantavat mukanaan suuria aseita ja suuria voittomahdollisuuksia! Girls With Guns – Jungle Heat -pelissä päämääränä on vetää huumekuningas Hector polvilleen ja viedä oma osuus aarteesta kotiin. Kokeile Girls With Guns – Jungle Heat -peliä heti ja innostu!

Lisätietoa pelistä Girls With Guns – Jungle Heat

Girls With Guns – Jungle Heat on Microgamingin valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja jopa 243 tapaa voittaa! Peliin voi minimissään panostaa 1 sentin ja maksimissaan 25 senttiä kolikkoa kohti, ja 20 kolikkoa voittolinjaa kohti. Pelin maksimipanos kierrosta kohti on 30 euroa. Girls With Guns – Jungle Heat -pelissä on oikea tarina taustalla, joka tulee pelissä selkeästi esille. Pelin tyttöporukan johtaja on Alex, ja hänen kanssaan seikkailevat naiset ovat Zoe, Jess, Maria ja Kira. Mukanaan heillä on konekiväärit, räjähtävät sydämenmuotoiset granaatit jotka räjäyttävät kaiken, joka tielleen osuu, sekä mahtavat pinoutuvat wildit, joilla mies kuin mies houkutellaan mukaan. Peli on nimensä mukaisesti tietty asetettu viidakkoon. Sillä onhan sanomattakin selvää, että viidakkoonhan kaikki huumelordit piilottavat saaliinsa. Pelissä keloilla nähdään myös pelikorteista tutut pelimerkit, eli kirjaimet ja numerot.
Girls With Guns – Jungle Heat -pelin wild-merkki voi muuttua pinoutuvaksi wildiksi missä ja milloin vain. Pinoutuvien wildien kanssa pelaaja voi voittaa jopa 20- tai 30- kertaisena panoksensa takaisin. jos pelaaja saa kaikki viisi kelaa muutettua wildkeloiksi, on luvassa tietty erittäin jännittäviä wildvoittoja!
Pelissä on toinenkin wild, joka on erikoiswild- Tämä wild on tämän ryhmän siluetti, joka muistuttaa hyvin paljon Charlien enkeleitä. Kun tämä ilmaantuu minne tahansa kolmannella kelalla, se voi sattumanvaraisesti laajentua ja antaa pelaajalle wildkelan.

Girls With Guns – Jungle Heat -pelin ilmaiskierrokset

Girls With Guns – Jungle Heat -pelissä ilmaiskierroksille pääsee kolmella tai useammalla sydämen muotoisella granaatilla missä tahansa keloilla. Ilmaiskierroksia saa käyttöön 15 kappaletta. Ilmaiskierroksilla ei valitettavasti ole mukana voittokertoimia, mutta sen sijaan jokaisella pyöräytyksellä yksi keloista muuttuu wildkelaksi ja antaa pelaajalle pienen animaation jossa tytöt pullistelevat pyssymuskeleitaan.

Girls With Guns – Jungle Heat -pelin jackpot

Girls With Guns – Jungle Heat -pelissä ei ole mukana progressiivista päävoittoa. Pelin päävoitto on kuitenkin hurja summa, jonka kotiinvieminen ei ainakaan harmittaisi, sillä se on jopa 8000 kolikkoa!

Jos pidit Girls With Guns – Jungle Heat -pelistä..

Girls With Guns – Jungle Heat pelistä on tehty myös jatko-osa, Girls With Guns – Frozen Dawn, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla jos pidit Girls With Guns – Jungle Heat -pelistä!

Girls With Guns – Frozen Dawn

Girls With Guns – Frozen Dawn on Microgamingin uusi toiminnantäyteinen slottiplei, joka on täynnä kauniita mutta vaarallisia naisia! Pelissä on 4 bonustoimintoa ja jopa kaksi ilmaiskierrostoimintoa, jossa on mukana jäätyviä wildeja, jotka pysyvät jäätyneinä 3 ilmaiskeirroksen jan, ja magneettisia wildeja, jotka liikkuvat vasemmalle ja pysyvät koko toiminnon ajan. Kokeile heti Girls With Guns – Frozen Dawn -peliä ja hyppää mukaan vauhtiin!
Lisätietoa pelistä Girls With Guns – Frozen Dawn
Girls With Guns – Frozen Dawn on Microgamingin valmistama slotitpeli, jossa on 5 kelaaj a 243 tapaa voittaa! Peliin voi minimissään panostaa 30 senttiä ja maksimissaan 22,50 euroa. Girls With Guns – Frozen Dawn -peli on Girls With Guns Jungle heat -pelin jatko-osa. Girls With Guns – Frozen Dawn -pelissä tytöillä on mukana suuremmat aseet, suuremmat asentet ja suuremmat voittopotentiaalit! Tytöt taistelevat ilkeää Saskiaa vastaan, joka yrittää valloittaa maailman. Tämä sankaritar-teeminen peli on täynnä jäätyvää mielikuvitusta ja on täynnä toimintaa 4 bonustoiminnon verran.
Girls With Guns – Frozen Dawn -pelin Shootout Bonus -toiminto
Girls With Guns – Frozen Dawn -pelin Shootout Bonus -toimintoon pääsee saamalla yksi voittovapaa pyöräytys, jonka tuloksena keloilla on 2 tai useampi Royal -merkki. Yksi tytöistä ilmestyy kelojen alaosaan ja pelaajan täytyy päättää, mitkä pelimerkeistä ammutaan. Tämä antaa pelaajalle rahapalkinnon, joka voi olla maksimissaan 20 kertaa pelaajan pelipanos.

girls-with-guns-

Girls With Guns – Frozen Dawn -pelin Special Wild -toiminto

Girls With Guns – Frozen Dawn -pelissä on mukana myös voitokas Special Wild. Special Wild -merkki esiintyy vain keskikelalla ja kun tämä merkki pääsee osaksi voittavaa yhdistelmää, se muuttaa koko kelan wildkelaksi ja mahdollistaa suuremmat voitot pelaajalle.
Girls With Guns – Frozen Dawn-pelin ilmaiskierrokset
Girls With Guns – Frozen Dawn -pelissä on mukana myös ilmaiskierroksia, joka onkin pelin paras toiminto. Pelaaja saa 2 ilmaiskierrosta saadessaan kolme tai useamman satelliittimerkin, joka on myös pelin scatter-merkki. Pelaaja pääsee valitsemaan joko Frozen Wilds ilmaiskierrokset tai Magnetic Wilds ilmaiskierrokset, joka valitaan pelaajalle sattumanvaraisesti.
Frozen Wilds ilmaiskierroksilla pelaaja saa ilmaiskierroksille sattumanvaraisille paikoille paikallaan pysyviä, jäätyineitä wildeja, jotka pysyvät paikoillaan 3 ilmaiskierroksen ajan. Kolmen kierroksen jälkeen merkit sulavat pois. Jos pelaaja kuitenkin saa kokonaisen kasan jäätyneitä wildeja samalle kelalle, kela jäätyy kokonaan ja pysyy jäätyneenä kaikkien ilmaiskierrosten ajan.
Magnetic Wilds ilmaiskierroksilla pelaajan kannattaa pitää silmällä magneettista wildia, joka ilmestyy kelalle numero 5. Kaikki wildmerkit siirtyvät tällöin ykkös kelalle. Jos pelaajalla ei siis ole keloilla yhtään magneettista kelaa ja se ilmestyy keloille, se siirtyy samantien kelalle 1 ja pysyy siellä kaikkien loppuilmaiskierrosten ajan. Jos koko kela on täynnä magneettisia wildeja, koko kela räjähtää ja katoaa.