cosmic fortune

Cosmic Fortune

Cosmic Fortune

Cosmic Fortune ei olekaan mikä tahansa slottipeli, vaan jotain ihan uutta ja erikoista. Pelissä on ihan omanlaisensa kela-asettelu, viisi päävoittoa joista kolme progressiivisia, kaksi bonuspeliä ja lumivyöry-toiminto, joka muistuttaa hyvin läheisesti rolling reels –toimintoa. Pelin suloinen teema ja söpöt avaruusrobottimaiset pelimerkit ilahduttavat pelaajaa animaatioineen ja grafiikoineen. Pelissä on mukana myös hauskoja pikselitoimintoja, eikä suinkaan tule unohtaa pelin hauskoja musiikkivaihtoehtoja! Tätä peliä kannattaa kiireen vilkaa suunnata kokeilemaan!

Lisätietoa pelistä Cosmic Fortune

Cosmic Fortune on Net Entertainmentin valmistama videoslottipelien parhaimmistoa oleva peli, jossa on 5 kelaa ja 15 voittolinjaa. Pelissä on ihan omanlaisensa tyyli, ja peliä onkin sen takia varsin hauskaa ja virkistävää pelata. Pelin grafiikoihin ja pelattavuuteen on nähtävästikin panostettu ihan todenteolla. Pelin wild-merkki on suuri W-kirjain. Cosmic Fortune –pelissä wild-merkki esiintyy vain keloilla 2 ja 4, ja pystyy korvaamaan minkä tahansa muun merkin voittoyhdistelmiä tehdessä. Pelin scatter on suuri S-kirjain, ja scatter sekä täydentää voittoyhdistelmiä kuten myös antaa pelaajalla ilmaiskierroksia.

Cosmic Fortune –pelin ilmaiskierrokset ja bonuspeli

Cosmic Fortune –pelissä ilmaiskierroksia saa scatter –merkin avulla. Kolmella tai useammalla scatterilla pelaaja saa käyttöönsä 10 ilmaiskierrosta, tai paremminkin ilmaispudotusta pelin pelityyliä ajatellen. ilmaispudotusten aikana kaikki voittolinjastolla olevat pelimerkit muuttuvat marmorikuuliksi. Pelin ylitse suhahtaa avaruusalus ja pudottaa kuulat. Kuulat putoavat joko coin win –kuppiin tai jackpot collector –kuppiin. Kun jackpot collector –kupissa on kolme kuulaa, pelaajalle avautuu mahdollisuus pelata päävoitosta.

Cosmic Fortune –pelin jackpot

Cosmic Fortune –pelissä on jopa viisi päävoittoa, joista kolme on progressiivisia päävoittoja. Päävoitosta pääsee pelaamaan ilmaiskierrosten kautta saamalla kolme kuulaa päävoittopeliin vievään kuppiin. Päävoittopeli on galaktinen pachinko –tyylinen seikkailu täynnä hassuja animaatioita. Avaruusalus pudottaa uumenistaan 50 kuulaa, jotka pomppivat ja ponnahtelevat tiensä erisuuruisiin voittosummiin, tai vaihtoehtoisesti yhteen viidestä päävoitosta. Pelissä on mukana kahden kiinteän päävoiton ja kolmen progressiivisen päävoiton lisäksi neljä coin win –kuppia. Jos kuulista kolme päätyy samaan päävoittokuppiin, on päävoitto voitettu. Päävoitot jakaantuvat kolmeen eri suuruiseen päävoittoon, jotka ovat mega, major ja midi.

Cosmic Fortune –pelin palautusprosentti

Cosmic Fortune –pelin palautusprosentti on 96.9 prosenttia. Tämä on erinomainen palautusprosentti, jonka turvin peliä onkin mukava ja helppo lähteä pelailemaan. Palautusprosentti on teoreettinen prosentuaalinen luku, joka lasketaan monien eri pelaajien ja pitkäaikaisen pelaamisen voittosummien keskiarvona. Tämän takia luku onkin vain suuntaa antava, eikä sitä kannata soveltaa yksittäisille pelikierroksille.

Cosmic Fortune –peli mobiilissa

Valitettavasti Cosmic Fortune –peliä ei ainakaan tällä hetkellä pääse pelailemaan mobiililaitteilla, sillä pelistä ei ole valmistettu mobiiliversiota. Peli on kuitenkin vertaansa vailla ja erittäin suosittu, on siis luultavaa että pelistä voidaan piakkoin odottaa myös mobiiliversiota ilmestyväksi. Pysy siis kanavalla ja tarkista mobiilipelivalikoimasi säännöllisesti, ettei tämäkään slottipeliaarre mene mobiilipelaajalta sivu suun!
Cool Wolf
Ahdistaako epäcoolius, erityisesti kouluvuosina? Cool Wolf -pelissä pääset haaveilemaan muutoksesta, sillä pelin teema on lukion nörttipoika, joka muuttuu cooliksi ihmissudeksi aurinkolaseineen ja nahkatakkeineen. Hyvästi epämukavat ja vaivautuneet teinihetket, ja tervetuloa cooliuden keskittymä ja suosion keskipiste! Pelistä on hauskasta teemasta nauttimisen lisäksi vieläpä mahdollisuus voittaa upeita voittoja. Kuulostaako sinun peliltäsi? Ei sitten muuta kuin pelailemaan vaan!

Lisäinfoa

Cool Wolf on Microgamingin valmistama hauska ja erikoinen slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 243 erilaista voittomahdollisuutta. Eli voittoja on! Peli on tehty antamalla erikoista huomiota grafiikoille ja yksityiskohdille, eikä se jää huomaamatta tässä erinomaisessa slottipelissä. Pelin komeuden lisäksi pelissä on runsaasti ilmaiskierroksia, jotka houkuttelevat pelaajia pelin pariin. Pelin teema näkyy selkeästi myös pelin pelimerkeissä: on poikia ja cocktaileja, aurinkolaseja, tyttöjä ja kortteja. Nämä merkit ja niiden visuaalisuus on tärkeä osa pelin tunnelmaa. Pelin wild-merkki on Cool Wolf –logo, joka ilmaantuu vain keloilla 3, 4 ja 5. Wild on on laajeneva wild-merkki, joka keloilla esiintyessään laajenee koko kelan mittaiseksi wild-merkiksi. Tämä toiminto takaa pelaajalle varman voiton. Wild-merkki pystyy korvaamaan pelin kaikki muut merkit, paitsi scatterin. Tämä tietty tarkoittaa, että pelaajan on sitä helpompi tehdä voittoyhdistelmiä ja voittaa pelistä enemmän rahaa. Pelin scatter on elokuvalippu. Peliin voi minimissään panostaa 1 sentin ja maksimissaan 50 senttiä kolikkoa kohden. Peliin on mahdollista asettaa yhdestä kymmeneen kolikkoa voittolinjaa kohden.

Pelin ilmaispyöräytykset

Cool Wolf –pelissä ilmaiskierroksille pääsee, kun pelaaja onnistuu pyöräyttämään kolme tai useamman scatterin keloille. Ilmaiskierroksilla on mukana suosittu Rolling Reel –toiminto, joka on niin haluttu ja hyvä toiminto, että monet slottipelaajat eivät muita pelejä pelaakaan, kuin pelkästään pelejä joissa on tämä Rolling Reels –toiminto. Tämäkin jo kertoo siitä, kuinka tärkeä toiminto kyseinen ominaisuus voi pelissä ollakaan. Rolling Reels –toiminnossa voittoyhdistelmän merkit poksahtavat pois keloilta, ja paikalle tippuu ylhäältä uusia merkkejä, tiivistäen jäljelle jääneet merkit kelojen alaosaan. Tämä saattaa antaa pelaajalle sellaisen voittoputken ettei paremmasta väliä! Merkit katoavat ja täyttävät kelat uudelleen kunnes uusissa merkeissä ei enää ole uusia voittoyhdistelmiä. Ilmaiskierroksia saa kolmella scatterilla 15 kappaletta ja kolminkertaisen voittokertoimen, neljällä scatterilla saa 20 ilmaiskierrosta ja 30-kertaisen voittokertoimen ja viidellä scatterilla pelaaja saa jopa 25 ilmaiskierrosta ja 100-kertaisen voittokertoimen! Ilmaiskierroksilta on tässä pelissä siis todellakin mahdollisuus voittaa ällistyttäviä voittosummia suoraan omalle pelitilille.

cosmic fortune

Jättipotit

Cool Wolf –pelissä ei ole progressiivista jackpot-ominaisuutta, mutta odottakaas kun kuulette pelin kiinteän päävoiton: pelin kiinteä päävoitto on jopa 1 050 000 kolikkoa! Tätä summaa ei monista peleistä itselleen voitakaan, eikä siis ihme että tämä peli on noussut äärettömän muhkeaan suosioon slottipelaajien keskuudessa.

Voittomahdollisuudet

Cool Wolf –pelin palautusprosentti on 96.47 prosenttia. Tämä on jo aika korkea palautusprosentti, ja kannustaa pelaajia pelaajaan ja kokeilemaan peliä.